ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 سلام من از جوملا 2.5 استفاده میکنم میخوام منو رو خودم با css طراحی کنم اما نمیدونم با چه سلکتوری زیر منو ها رو صدا بزنم و بهشون کد بدم لطفا راهنمایی کنید دمو انلاین ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 بهترین حالت اختصاص دادن کلاس های متفاوت به منو هست که این کار رو هنگام طراحی ماژول با php باید انجام دهید. اما اگر میخواهید یک ماژول آماده را تغییر دهید از firebug یا firefox developer tools برای پیدا کردن کلاس های css استفاده نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 دوست عزيز قوانين را رعايت كنيد و از ارسال اسپم خودداري كنيد ! شما تازه اين سوال را مطرح كرديد و انتظار داريد خيلي سريع به پاسخ برسيد؟!؟! در صورت تكرار مطابق با قوانين با شما برخورد خواهد شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) من که به شما پاسخ دادم. اگر لازم است بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم. ویرایش شده دی 92 توسط علي اماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر