perkas 0 ارسال شده در دی 92 من میخوام یه ماژول از جملا رو تو یه صفحه html به نمایش در بیارم ( فارغ از قالب ) مثلا میخوام یه صفحه به نام galery.html درست کنم و تو این پیج فقط افزونه فوکا گالری رو به نمایش بزارم - یا یه پیج با نام ثبت نام reg.html و فقط فرم ثبت نام رو توش بذارم ( این کار جنبه آموزشی برام داره و هدف خاصی رو دنبال نمیکنم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) من میخوام یه ماژول از جملا رو تو یه صفحه html به نمایش در بیارم ( فارغ از قالب ) مثلا میخوام یه صفحه به نام galery.html درست کنم و تو این پیج فقط افزونه فوکا گالری رو به نمایش بزارم - یا یه پیج با نام ثبت نام reg.html و فقط فرم ثبت نام رو توش بذارم ( این کار جنبه آموزشی برام داره و هدف خاصی رو دنبال نمیکنم ) تا اونجا که من می دونم و سواد ناقص بنده به من می گوید. شما باید ماژول ها و کلا هر صفحه ای را در و جوملا از طریق جوملا صدا بزنید. فکر نمی کنم به راحتی بشه این کار رو انجام داد. به عنوان مثال ماژول ها هیچگونه ارتباطی با دیتا بانک بصورت مستقیم ندارند. و کانکشن توسط خود جوملا برقرار می شود. و ماژول با ارث بری از کلاس ها جوملا به دیتا بانک متصل میشود و اینها همه وابسه به library جوملا است. اگر همچین روشی وجود داشته باشد برای من هم جذاب است. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : perkas نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 سلام به بخش مدیریت منوها بروید ویک منو ایجاد کنید و نوع منو رو مثلا گالری عکس تعیین کنید و در قسمت مدیریت ماژول ها تون تنظیم کنید که ماژول ها در ان صفحه نمایش داده نشن 1 واکنش ها : perkas نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر