میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 عرض ادب میخاستم محبت بفرمایید و یه فرم ساز ساده و کاربردی رو بهم معرفی کنید لینک دانلود هم البته اگر بگذارید که خیلی عالی میشه ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 سلام یک فرم ساز ساده کاربردی جامع rs form است ترجمه شده وجود داره سرچ کن یازهرا(س) 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 عرض ادب سرچ کردم نبود بزرگوار محبت می کنید اگر لینک دانلود بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 اخویی شما برید سایت جومینا وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 خدمت شما دوست عزيز: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 بزرگوار دانلود کردم و اکسترکت هم کردم ماژول و پلاگین نصب میشن اما برای کامپوننت میگه ناتوان در یافتن فایل XML لطفا بفرمایید ایراد از کجاست؟ ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 از جوملا 2.5 استفاده مي كنيد؟ 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 بله سرور گرامی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 يكبار فايل مربوط به كامپوننت را اكستركت كنيد و وارد آن شويد و فايل هاي موجود در پوشه را دوباره زيپ كنيد ببينيد مشكل رفع ميشه!! 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 ضمن تشکر از راهنمایی ها لطفا بفرمایید بعد از ایجاد تنظیمات فرم،از کجا دقیقا باید شروع به درست کردن فرم بکنم؟ یعنی فیلدها رو ایجاد بکنم ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 بعد از ايجاد يك فرم جديد، در بخش فرم ها روبه روي فرم موردنظر گزينه فيلدها وجود داره (دقيق يادم نيست!) 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 http://dpoxin.ir/index.php/2014-01-19-11-37-19 الان همه چیز مرتبه الا اینکه دکمه ارسال نداره! راهنمایی بفرمایید ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) دوست عزيز به خودت زحمت بدي يكم تلاش كني هم بد نيستااا بايد يك فيلد از نوع دكمه ايجاد كني موفق باشي ویرایش شده دی 92 توسط علي اماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 جان خودم علی آقا تلاش میکنم ها یکمم آخه عجله دارم ولی بازم چشم حالا یه سوال که اگه تا صبح هم تلاش کنم نمیتونم حلش کنم الان فرم چپ چین شده چطور میتونم راست چینش کنم؟ ارادتمند خوبیهات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 الان فرم چپ چین شده چطور میتونم راست چینش کنم؟ با سلام دوست عزیز ، این بخش ، بخش درخواستهاست ! سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! تو بخش مشکلات سوالتون رو به همراه دموی آنلاین مطرح کنید ، در خدمتتون خواهیم بود موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر