hoomanb 14 ارسال شده در اسفند 89 سلام امروز قالب سایتم را هم عوض کردم و هم دستی توش بردم، اگر زحمتی نیست کارشناسی کنید و نظرتان را بگویید متشکر http://tooshe.co.cc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اشکالات زیادی دیده میشه که مهمترینشون عدم نمایش بعضی از ماژولها در IE8 است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام قالب خوبیه فقط رنگ ها کلمات کلیدی ، لینکها رو تغییر بده گلوله های کلمات کلیدی رو حذف کن باید بگم خوبه از قالب های آرتیستر استفاده نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 نظر من اینه که شما که تعداد ماژول هات کمه ، چرا همه رو در یه ستون قرار نمیده؟ جا واسه مطالبت هم بیشتر میشه تازه مطالب پر بیننده و یا آخرین مطالب رو هم تعدادشون کمتر بشه ، زیبا تر به نظر میاد در ماژول ورود ، وقتی ماوس میره روش ، یه نوشته میاد که اشتباه تایپی وجود داره من اینا رو دیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز رنگبندی منوها قشنگه ولی به نظرم در کل سنگینه ! در فسمت آخرین مطالب و مطالب پر بیننده وقتی روشون با ماوس حرکت می کنیم بک گراند و متن سفیدن در کل به نظرم بیشر رنگ ها تو چشم میزنه تا متن ! و همونطور که دوستمون فرمودن اگر ماژولها را در یک ستون قرار دهید فکر می کنم بهتر باشه چون پایینش خالیه در مورد هدر سایت هم باید یه فکری به حالش بکنید ( خالیه ! مذهبی هم نیست ! ) در مورد رنگ بندی نظر من این : رنگ بک گراند صفحه هم به نظرم اگر یکی از این رنگ ها باشه بهتره : 111b1f یا 6dcff6 یا 326fb0 یا 5eaff8 یا 040616 رنگ دکمه ها و منو هم فکر می کنم این رنگ قشنگ باشه 57b81e رنگ خط های افقی که داخل پانل آخرین مطالب و مطالب پربینند قرار گرفته به نظرم این رنگی باشه 1a3f4c قشنگ تره رنگ کلمات کلیدی هم به نظرم جالب نیست ببخشید خیلی ایراد گرفتم ولی خوتون گفتین نظر بدین !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 پیشنهاد می کنم حتما a:hover رو تغییر بده من اصولا با قالبهای تیره مشکل دارم زیاد جالب نمی شن اگر تک ستونه بشه خیلی بهتره قالب بدی نیست ولی با آرتیستر بهتر از این میشه در آورد اما دوست من همانطور که می دونید قالبهای آرتیستر سنگین هستند و دیر لود میشن بهتره از قالبهای دیگری استفاده کنید (البته معلومه که خیلی وقت گذاشتی تا این رنگ بندی رو در بیاری قالبه قشنگی شده فقط دارم انتقاد می کنم تا کارتون قشنگتر بشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اسفند 89 از همه دوستان متشکرم تا جایی که سوادم می رسید قالب را دستکاری کردم در رابطه با آرتیستر بودن قالب کاریش نمی توانم بکنم (بسوزه درد بی سوادی) مگر اینکه یک جوانمردی پیدا بشه ... در مورد هدر هم راستش هدر مناسبی سراغ ندارم در کل ممنون اگر باز هم مشکلی هست متشکر می شوم بگویید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر