iran2008 0 ارسال شده در دی 92 سلام. من یه قالب 2.5 طراحی کردم.خوشبختانه درست کار شده. ولی یه مشکلی دارم. قالب من دو ستونه هست. یعنی ستون سمت راست و ستون نمایش مطالب.من میخوام وقتی که توی ستون سمت راست یا همان موقعیت right قالب ، هیچ ماژولی نمایش داده نمیشه، اندازه width مربوط به کادر نمایش مطالب به اندازه دلخواه یا کل صفحه برسه.تو کدنویسی موقعیت های قالب هم کد لازم عدم نمایش موقعیت راست رو گذاشتم. ولی خوب چون هم دایو مربوط به موقعیت سمت راست و هم موقعیت نمایش مطالب اندازه مشخص شده width دارن، بازم width مطالب همون اندازه تعریف شده هست.کد قالب: <div id="kamponent"> <?php if ($this->countModules( 'right' )) : ?><div id="right"><jdoc:include type="modules" name="right" style="xhtml" /></div><?php endif; ?> <div id="content"><jdoc:include type="component" /></div> </div> کد css: #kamponent{ width:800px; overflow: hidden;} #right{ width:210px; float:right; padding:5px; border-left:1px solid #E0E0E0;} #content{ width:536px; float:left; padding:5px 20px;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 سلام شما عرض قسمت مطالب رو با پیکسل تعریف نکن بلکه بهش درصد بده عرضش رو 100 درصد بده شاید حل شد 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در دی 92 گذاشتم رو 100% و 95% . اگه ستون راست نباشه کلا که درسته . ولی اگه ستون راست باشه و اینم مثلا 100% باشه میره میافته پایین زیر ستون راست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 گذاشتم رو 100% و 95% . اگه ستون راست نباشه کلا که درسته . ولی اگه ستون راست باشه و اینم مثلا 100% باشه میره میافته پایین زیر ستون راست من برای اینکه متوجه بشید یه مثال براتون درست کردم. اینو پیاده کنید توی یه فایل html امیدوارم که بتونید به نتیجه دلخواه برسید html <div id="main"> <div id="div1">div1</div> <div id="div2">div2</div> </div> css #main { width:800px; background:#ccc; } #div1 { background:yellow; width:200px; float:right; } #div2 { background:red; width:auto; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) فایده نداره . با کد auto هم نمیشه یه مدیر ارشد گفت باید: باید توی کد نویسی php شرطی بگید که مثلا اگه right فعال نبود، عرض content بشه 960px. این کار نیاز به ادیت کد های php داره. ولی من بلد نیستم ویرایش شده دی 92 توسط iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) فایده نداره . با کد auto هم نمیشه یه مدیر ارشد گفت باید: باید توی کد نویسی php شرطی بگید که مثلا اگه right فعال نبود، عرض content بشه 960px. این کار نیاز به ادیت کد های php داره. ولی من بلد نیستم بله با auto خالی نمیشه. اما اگه اون مثال رو انجام بدی می بینی که شده. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 بیا خودم فایلش رو هم درست کردم http://cssdesk.com/7SNQa 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در دی 92 مرسی استاد دستت طلا راستش منم همین کار رو کردم توی قالب. آخه مورد خاصی هم نداشت ولی بازم من همون مشکل خودمو دارم شاید بخاطر margin و padding ها باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 مرسی استاد دستت طلا راستش منم همین کار رو کردم توی قالب. آخه مورد خاصی هم نداشت ولی بازم من همون مشکل خودمو دارم شاید بخاطر margin و padding ها باشه خوب با firebug ببین چه style هایی داره اضافی ها رو حذف کن ببین درست میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر