rezaee 5 ارسال شده در دی 92 سلام و وقت بخیر دوستانجوملای من دو نیمنسخه بوت استرپ سه.xمتاسفانه هرکاری میکنم نمیتونم منوی آبشاری با استفاده از کلاسهای بوت استرپ در قالبم ایجاد کنم..و درون موقعیتی که برای نمایش منو درنظر گرفتم منو بصورت ساده (ul li) نمایش در میاد...نمونه کد - راهنمایی - یا مثال.. هرچی باشه ممنون میشم..دقت کنید که جوملای من 2.5 و بوت استرپ 3 استفاده میکنم...تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 سلام و وقت بخیر دوستان جوملای من دو نیم نسخه بوت استرپ سه.x متاسفانه هرکاری میکنم نمیتونم منوی آبشاری با استفاده از کلاسهای بوت استرپ در قالبم ایجاد کنم.. و درون موقعیتی که برای نمایش منو درنظر گرفتم منو بصورت ساده (ul li) نمایش در میاد... نمونه کد - راهنمایی - یا مثال.. هرچی باشه ممنون میشم.. دقت کنید که جوملای من 2.5 و بوت استرپ 3 استفاده میکنم... تشکر درود این رو ببینید امیدوارم که بدردت بخوره Build a dropdown menu in Bootstrap 1 واکنش ها : rezaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در دی 92 درود این رو ببینید امیدوارم که بدردت بخوره Build a dropdown menu in Bootstrap تشکر دوست عزیز اما اموزشی که ارسال کردید برای نسخه بوت استرپ 2 هست.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) تشکر دوست عزیز اما اموزشی که ارسال کردید برای نسخه بوت استرپ 2 هست.. این آموزش را خودم هنوز فرصت نکردم ببینم. روی youtube هست. ببینید امیدوارم مفید واقع شود Twitter Bootstrap 3 Tutorial 2 - Responsive Navigation Bar ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در دی 93 این آموزش برای اسکریپت خوبه و با ماژول کاری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما ببینید چند راه میشه اکی کرد یکی با جاوا اسکریپت هست. یعنی شما با جاوا اسکریپت کلاس های مربوط به بوت استرپ رو به ul و li های ماژول جوملا بدید مورد بعدی اینکه شما ماژول رو دستکار کنید بدین صورت که وارد پوشه modules/mod/menu/default.php شوید و مثلا کلاس nav-pills را به ul منو اضافه کنید و همین طور به li ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر