mjdj_j_pro 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام مشکل داشتم با نصب افزونه ها در جوملا 2.5 jFolder نمیتونست ایجاد بشه و غیره پرمیشن های فولدر tmp , logs رو 777 کردم مشکل حل نشد بعد مسیر پوشه temp را به /temp تغییر دادم سعی کردم افزونه را بارگذاری کنم بعد از چند ثانیه صفحه سفید مرگ مشاهده شد الان دستم به بند تونبان شما لطفا کمک برسونید !!! ماژولی که میخواستم نصب کنم : vinaora visitors counter www.beheshtkin.ir اینم فایل config <?phpclass JConfig { public $offline = '0'; public $offline_message = 'این سایت موقتا به دلیل تعمیرات در دسترس نیست.<br /> لطفا بعداً مراجعه فرمایید.'; public $display_offline_message = '1'; public $offline_image = ''; public $sitename = 'مهد بهشت'; public $editor = 'jce'; public $captcha = '0'; public $list_limit = '20'; public $access = '1'; public $debug = '0'; public $debug_lang = '0'; public $dbtype = 'mysqli'; public $host = 'localhost'; public $user = '**************'; public $password = '**************'; public $db = '**************'; public $dbprefix = 'rtpnt_'; public $live_site = ''; public $secret = 'FV5zhbutnFpEVLSu'; public $gzip = '1'; public $error_reporting = 'default'; public $helpurl = 'http://help.joomla.org/proxy/index.php?option=com_help&keyref=Help{major}{minor}:{keyref}'; public $ftp_host = ''; public $ftp_port = ''; public $ftp_user = ''; public $ftp_pass = ''; public $ftp_root = ''; public $ftp_enable = '0'; public $offset = 'UTC'; public $mailer = 'mail'; public $mailfrom = 'info@beheshtkin.ir'; public $fromname = 'ArtPoint'; public $sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; public $smtpauth = '0'; public $smtpuser = ''; public $smtppass = ''; public $smtphost = 'localhost'; public $smtpsecure = 'none'; public $smtpport = '25'; public $caching = '0'; public $cache_handler = 'file'; public $cachetime = '15'; public $MetaDesc = ''; public $MetaKeys = ''; public $MetaTitle = '1'; public $MetaAuthor = '1'; public $MetaVersion = '0'; public $robots = ''; public $sef = '1'; public $sef_rewrite = '1'; public $sef_suffix = '1'; public $unicodeslugs = '1'; public $feed_limit = '10'; public $log_path = 'logs'; public $tmp_path = 'tmp'; public $lifetime = '15'; public $session_handler = 'database'; public $MetaRights = ''; public $sitename_pagetitles = '2'; public $force_ssl = '0'; public $feed_email = 'author'; public $cookie_domain = ''; public $cookie_path = '';} ویرایش شده دی 92 توسط mjdj_j_pro نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) اگه میخواید یه دسترسی به ftp به من بدید شاید بتونم واستون درست کنم.پیام خصوصی کنید ویرایش شده دی 92 توسط علي اماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mjdj_j_pro 0 ارسال شده در دی 92 اگه میخواید یه دسترسی به ftp به من بدید شاید بتونم واستون درست کنم.پیام خصوصی کنید سلام متاسفانه اجازه این کار را ندارم الان display_errors از htdocs روشن کردم 500 internall error دارم ببخشید من خیلی سال هست دروپال کار میکنم این هم کار کسه دیگری هست که افتاده گردن من بدبخت ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما سایت تان بدون مشکل باز شد ادمین سایت تان هم همین طور دقیقن مشکل کجای سایت تان است که صفحه سفید می دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 درود بر شما سایت تان بدون مشکل باز شد ادمین سایت تان هم همین طور دقیقن مشکل کجای سایت تان است که صفحه سفید می دهد؟ آقای میری انگار مشکلشون بر طرف شده . من که دیدم هم ادمین و هم سایت die() میشد انگار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام با توجه به اینکه فرمودند خطای 500 نمایش داده میشه و الان مشکل برطرف شده ، احتمالا" اون موقع ، ادمین سرور در حال اعمال تغییراتی بوده است اگر دوباره این مشکل رخ داد ، ابتدا از ادمین سرورتون سوال کنید که تغییراتی داده اند یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر