mk21 56 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام خدمت عزيزان و اساتيد من افزونه اي ميخوام كه بشه باهاش زير مجموعه هاي يك مجموعه رو بصورت عكس و نوشته نمايش داد و ترجيحا k2 و افزونه هاي پيچيده اي شبيه به اين نباشه با تشكر ویرایش شده دی 92 توسط mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام میتونید از ماژولهایی نظیر گلوبال نیوز و یا آیدانیوز استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در دی 92 با سلام میتونید از ماژولهایی نظیر گلوبال نیوز و یا آیدانیوز استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون دوست عزيز اما اين افزونه ها نميتونه مشكل منو حل كنه راه ديگه اي نيست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما مطالب یک مجموعه یا زیر مجموعه های یک مجموعه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما مطالب یک مجموعه یا زیر مجموعه های یک مجموعه ؟ زير مجموعه هاي يك مجموعه دوست عزيز ممنون --------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام كسي از دوستان نميتونه كمكي بهم بكنه؟ واضح تر بگم چي ميخوام به لينك زير بريد http://erayaneh.ir/hardware/accessories اون چند قسمت كه در صفحه مي بينيد زير مجموعه هاي يك مجموعه هستند ميخوام اينقدر ساده به نمايش در نيان و عكس از هر مجموعه و كنار هم، كه قابل لينك يا كليك به مجموعه مورد نظر باشه با تشكر --------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام مجدد از دوستان كسي نيست كه بتونه در مورد افزونه خواسته شده كمكم كنه ممنون ميشم لطفا راهنمايي كنيد. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام مجدد از دوستان كسي نيست كه بتونه در مورد افزونه خواسته شده كمكم كنه ممنون ميشم لطفا راهنمايي كنيد. با تشكر دوست عزیز نیازی به افزونه نیست خود جوملا این قابلیت رو داره . وقتی منوی لوازم جانبی رو انتخاب میکنی بجای ( لیست مجموعه ) که الان اون رو انتخاب کردی ( مجموعه بلاگ ) رو انتخاب کن یه راه دیگه هم اینه که این لوازم جانبی رو که نوشتی تو زیر مجموعه (لوازم جانبی ) واسشون منو درست کنی و از اونجا وقتی منوی mouse را انتخاب کردی نوع منو رو مجموعه وبلاگ انتخاب کن ویرایش شده بهمن 92 توسط moradi2707 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزیز نیازی به افزونه نیست خود جوملا این قابلیت رو داره . وقتی منوی لوازم جانبی رو انتخاب میکنی بجای ( لیست مجموعه ) که الان اون رو انتخاب کردی ( مجموعه بلاگ ) رو انتخاب کن یه راه دیگه هم اینه که این لوازم جانبی رو که نوشتی تو زیر مجموعه (لوازم جانبی ) واسشون منو درست کنی و از اونجا وقتی منوی mouse را انتخاب کردی نوع منو رو مجموعه وبلاگ انتخاب کن ممنون دوست عزيز اما اينكار هم مشكل منو حل نميكنه به همين دليل از مجموعه بلاگ استفاده نميكنم ميخوام دقيقا يه چيزي مثل تصوير زير بشه متشكل از يه عكس و عنوان مجموعه به صورت لينك 1 واکنش ها : moradi2707 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 ممنون دوست عزيز اما اينكار هم مشكل منو حل نميكنه به همين دليل از مجموعه بلاگ استفاده نميكنم ميخوام دقيقا يه چيزي مثل تصوير زير بشه متشكل از يه عكس و عنوان مجموعه به صورت لينك ببینید اگه تعدا مجموعه هاتون خیلی زیاد نیست . می تونید این صفحه رو به صورت دستی ایجاد کنید. عکس ها رو insert کنید خودتون لینک بدین به جای مربوطه و اسم بذارین زیرشون 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 92 ببینید اگه تعدا مجموعه هاتون خیلی زیاد نیست . می تونید این صفحه رو به صورت دستی ایجاد کنید. عکس ها رو insert کنید خودتون لینک بدین به جای مربوطه و اسم بذارین زیرشون ممنون دوست گرامي ايتم فكر خوبيه ولي زياد جالب نيست بيشتر دوس دارم از يه مازولي كه بتونه اينكارو بكنه استفاده كنم آخه زير مجموعه هام هم زياده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) ممنون دوست گرامي ايتم فكر خوبيه ولي زياد جالب نيست بيشتر دوس دارم از يه مازولي كه بتونه اينكارو بكنه استفاده كنم آخه زير مجموعه هام هم زياده ممنون درود بر شما. اگر کمی برنامه نویسی و طراحی بدونید می تونید این حال رو بسازید. اما من یک ماژول واستون پیدا کردم! فقط مشکلش اینه که تجاریه SJ Content Category ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما. اگر کمی برنامه نویسی و طراحی بدونید می تونید این حال رو بسازید. اما من یک ماژول واستون پیدا کردم! فقط مشکلش اینه که تجاریه SJ Content Category ممنون دوست عزيز قبلا از اين افزونه هم استفاده كردم البته نسخه آزادش بود كه متاسفانه به خاطر اينكه نسخه آزاده تصاوير و نشون نميده به هر حال از شما متشكرم بابت پيگيريتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر