mahdi10539 2 ارسال شده در دی 92 سلام به همه دوستان من دنبال کامپوننت انتقادات و پیشنهادات همراه با کد رهگیری می گردم که هرکسی بدون ثبت نام توی سایت هم بتونه انتقاد و پیشنهاد خودش رو ثبت کنه و کد رهگیری برای پیگیری اون انتقاد یا پیشنهاد دریافت کنه هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم کامپوننتهای زیادی رو چک کردم که یا کد رهگیری بهت نمیدن و یا حتما باید توی سایت ثبت نام کنید. تنها 1 بود اون هم برای جوملا نسخه 1 یا 1.5 بود .کامپوننت Sugesstion و برای نسخه 1.6 به بالا وجود نداشت لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در دی 92 سلام بهترین کامپوننت برای این منظور کامپوننت آر اس تیکت پرو هست که فکر کنم تجاری باشه البته یه جستجو توی نت بزن رایگانشم هست یه بخش از توی کامپوننت برای این منظور بساز و دسترسی را عمومی قرار بده مشکلت درست میشه موفق باشید 1 واکنش ها : mahdi10539 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام بهترین کامپوننت برای این منظور کامپوننت آر اس تیکت پرو هست که فکر کنم تجاری باشه البته یه جستجو توی نت بزن رایگانشم هست یه بخش از توی کامپوننت برای این منظور بساز و دسترسی را عمومی قرار بده مشکلت درست میشه موفق باشید تشکر از راهنمایی شما مجموعه را ساختم امام از کجا دسترسی را عمومی قرار دهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر