imansham 0 ارسال شده در دی 92 درود و خسته نباشید به شما و تشکر بابت وبسایت مفیدتون و اینکه هروقت من یه جایی گیر کردم. توی این انجمن کسایی بودن که راهنماییم کنن. مشکلم اینه که من یه قالب گرفتم که خارجیه اما توی خود قالبش گفته که این قالب قابلیت rtl شدن رو داره ! و این قابلیت توی یکی از منوهاش هست. که وقتی روی لینک اون منو کلیک میکنیم. سایت راستچین میشه یه دفه . اما همیشه در حالت دیفالت چپ چینه سایت. توی تنظیمات قالب سایت از ادمینیستراتور جوملا رفتم همه جاشو گشتم اما آیتمی نداشت که با فعال کردنش سایت رو راستچین کنم. باید چیکار کنم ؟ درضمن اینم بگم که این قالب وقتی میگه قابلیت راستچین شدن داره و با یک لینک راحت راستچین میشه. حتما یه جایی تو تنظیماتش باید بشه راستچینش کرد. و فکر نمیکنم اصلا نیاز داشته باشه که توی کدهاش سیخ کاری کنیم. چون من توی قالب های دیگه دیدم که مثلا توی تنظیمات ادمینیستراتورش آیتم داره که میخوای دیفالتت راست چین باشه یا چپ . اما این نداره . چیکار کنم ؟ نام قالب : JSN METRO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 معمولا با توجه به زبان جهت قالب تغییر می کنه زبان بخش front-end رو روی پارسی قرار بده فکر می کنم مشکل حل بشه 1 واکنش ها : imansham نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در دی 92 معمولا با توجه به زبان جهت قالب تغییر می کنه زبان بخش front-end رو روی پارسی قرار بده فکر می کنم مشکل حل بشه منظورتون از زبان بخش front-End چیه ؟ میشه بگید کجاست ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) منظورتون از زبان بخش front-End چیه ؟ میشه بگید کجاست ؟ ممنون سایت دو بخش دارد . backend یا بخش مدیریت frontend یا بخش کاربری منوی افزونه < مدیریت زبان تنظیمات زبان قسمت کاربری را روی فارسی بگذارید ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : imansham نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gpasandi 0 ارسال شده در اسفند 93 سایت دو بخش دارد . backend یا بخش مدیریت frontend یا بخش کاربری منوی افزونه < مدیریت زبان تنظیمات زبان قسمت کاربری را روی فارسی بگذارید سلام دوست عزیز. من هم این مشکل رو دارم. در توضیحات قالب نوشته دارای امکانات راست چین. اما من افزون فارسی ساز جوملا رو نصب کردم و برای قسمت مدیریت و سایت آن را فعال کردم و فقط در قسمت مدیریت فارسی شد ولی خود سایت چپ چین است. و یک /en/ به آخر دامنه اضافه شده اگه کسی می دونه باید چه کار کرد، لطفا راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوست عزیز. من هم این مشکل رو دارم. در توضیحات قالب نوشته دارای امکانات راست چین. اما من افزون فارسی ساز جوملا رو نصب کردم و برای قسمت مدیریت و سایت آن را فعال کردم و فقط در قسمت مدیریت فارسی شد ولی خود سایت چپ چین است. و یک /en/ به آخر دامنه اضافه شده اگه کسی می دونه باید چه کار کرد، لطفا راهنمایی کنه باسلام به انجمن خودتون خوش اومدید لطفا مشکلتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید داخلش آدرس سایت رو هم بفرمایید تا بشه راهنماییتون کرد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر