hoomanb 14 ارسال شده در اسفند 89 سلام در تنظیمات پلاگین "منتشر ساز خودکار مطلب" دو مورد به نامهای "فاصله زمانی بین تغییر هر مطلب" و "اعمال وقفه انتشار" وجود دارد که برای هر کدام باید عددی وارد شود .من متوجه کاربرد و تفاوت آنها نشدم . اگر ممکن است توضیح بدهید. متشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود جناب بیدار مغر روی توضیحاتش نوشته . من خودم پلاگین را ترجمه کردم فکر کنم کسی که پلاگین را نوشته بود انگلیسی زبان نبود . فاصله زمانی وقفه ای است که بین هم خوردن مطالب ایجاد میشه اعمال وقفه هم کلا وقفه را انجام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اسفند 89 اعمال وقفه هم کلا وقفه را انجام میده سوال من هم بیشتر در مورد دومی بود. وقتی ما با اولی زمان به هم خوردن مطالب را تعیین می کنیم ، دومی دیگه چه کار می کنه؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اسفند 89 شاید اگر سوال را به این صورت مطرح کنم بهتر باشد. منظور از وقفه چیست؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من پلاگین رو تنظیم کردم که هر روز یک مطلب بزاره ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ممکنه نحوه تنظیم و کار باهوشو بگید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر