septaco 0 ارسال شده در دی 92 با دورد به همه من از جوم شاپینک و ویرچومارت استفاده میکنم ،همه چی تو این دو کامپونت خوبه ولیییییی در چومشاپینگ زمانی که مجموعه یا محصول میسازیم اسم اون محصول یا مجموعه به جای زیر نویس شدن چپ نویسه ،اگه کسی میدونه چطور میشه اینو رفع کرد سپاس گذار میشم. در خصوص ویرچومارت ،میخوام زمانی که وارد محصول شدیم تمامی عکس های اون محصول را به حال اسلایدی یا چرخشی با استفاده از کلید کیبرد یا ماوس عوض کنیم . در این موردم اگه کسی راهنمایی کن بسیار سپاس گذار میشم. در این مورد آدرس سایت فعالشم در زیر قرار دارد. www.fotros.co ----------------------------------------------------------------------------------------------- ماشالله چقدر فعال هستند انجمن اینجا . یعنی یکی نیست جواب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام امیدوارم خوب باشید. یک نکته و دو جواب اینجا کسی تعهد نداده تا به سوال دوست عزیزه دیگر جواب بده و این که کسی جواب میده بده چه دیر و چه زود درواقع دراره لطف میکنه باید استایلش رو درست کنید //css در جوملا جهانی وبخش vm سرچ کنید فکر کنم قبلا دیده باشم ولی احتملا تجاری بود // البته یادم نمیاد باید تو جوملا جهانی سرچ کنید یا حق 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، nbastreet و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر