ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 سلام میخواستم بدونم رمزی که کاربرانم در سایتم واسه عضویت در قسمت اعضا سایت ؛ ثبت میکنند ، در کجا ذخیره میشه و برای بازیابی اون چیکار کنم؟ ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 در ديتابيس ذخيره ميشه ولي شما ميتونيد در مديريت سايت در قسمت كاربران كاربر را براي ويرايش انتخاب كنيد و رمز جديدي تعريف كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 نمیخوام تغییر بدم میخوام پیداش کنم اگه میشه بگید معمولا در چه آدرسی ذخیره میشه چون اگر کسی ازم رمز قبلیش رو خواست بتونم پیدا کنم بهش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 فكر نميكنم بشه پيداش كرد و فقط ميتوانيد تغيير دهيد چون در صورتي كه نتونيد وارد مديريت بشيد فقط ميتونيد با جايگزين كردن كدي رمز رو مثلا روي شش تا يك قرار دهيد و سپس عوض كنيد. البته مكانش مشخص است ولي به خاطر مسائل ايمني رمز گذاري ميشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در اسفند 89 رمز ورود کاربران تو جدول jos_users ذخیره می شوند.تو ستون password ولی رمز ها با الگوریتم رمزنگاری md5 کد می شوند و امکان برگرداندن کاراکتر های کد شده با الگوریتم md5 هم خیلی پایین هست و هم اینکه هر الگوریتم decoder یک کاراکتر خاصی بهت میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام توی phpmyadmin باید فیلد مربوط به کابر رو پیدا کنید و پسورد رو decode کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 وقتی کاربر ثبت نام می کنه میشه نام کاربری و رمز را برایش ارسال کرد اما در بازیابی رمز هیچ راه حلی در جوملا وجود ندارد برای بازیابی رمز تنها می توانید از برخی از سایتها که md5 را تبدیل می کنند استفاده کنید که آن هم باید قبلا در داخل آن سایت رمز ثبت شده باشد سایتهایی مانند md5this md5cracker در ضمن باید کد رمز را از دیتابیس بگیرید و در این سایتها کپی کنید تا کرک بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 تمامي روش ها صد در صد نيستند البته نه در جوملا بلكه در اكثر سيستم ها ولي مدير اجازه تغيير پسوردها رو دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر