drtrabit 0 ارسال شده در دی 92 سلام. میشه کمکم کنید من یک نرم افزار نیاز دارم تا با کاربری آسان بتونم قالب جوملا تولید کنم. نرم افزاری به غیر از آرتیستر و دیریم ویور وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما هر نرم افزاری وجود داشته باشه (البته دریم ویور بیشتر جنبه ی ادیتور داره تا جنبه ی نرم افزار ساخت قالب) هیچ کدوم آنها به اندازه اینکه بصورت دستی طراحی کنید نمی رسند. پس بهتره که طراحی رو خودتون یاد بگیرید ولی بنده بهتر از لینها ندیده ام. شاید دوستان دیگه دیده باشند 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 دوست عزیز نرم افزاری که بدون کد زدن طراحی کنی اصولا چهارتا قالب در یک سبک داره که آخر تابلویی هستش پس همونطور که دوست خوبم استاد میری گفتن خودت شروع کن به یادگیری کد نویسی و طراحی دستی تا بتونی کرای شیک بزنی حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر