daneshpars 20 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام دوستان کسی میدونه این وب سایت از چه قالبی استفاده کرده و یا شبیه این روسراغ داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. وب سایت ویرایش شده دی 92 توسط daneshpars نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در دی 92 با سلام. در این وب سایت افزونه های اسلایدشو استفاده شده. یکی در بالا و دیگری در پایین چرخشی. که البته فکر میکنم این یک افزونه باشد اما به دو صورت مختلف از آن استفاده شده است. و البته منو و همچنین افزونه دسترسی سریع هم در این وب سایت بکار فته.... دوستان اگر این سه افزونه و یا مشابه رو سراغ دارید لطفاً معرفی کنید. آیا ممکن است این وب سایت بصورت بسته نصبی بوده؟ لطفاً اگر بسته ای شبیه به این سراغ دارید لطفاً راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 قالب استفاده شده در اين وب سايت قالب youversity از yoojoomla هست... موفق باشيد 1 واکنش ها : daneshpars نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در دی 92 سلام وقت بخیر با کسب اجازه از اساتید بزرگوار بخش بالای سایت اسلاید شو جومیناست که خودم هم دارم از همین استفاده میکنم اسمش هم mod_ariimageslider-2.0.2 بخش پایینی هم اگه اشتباه نکنم از اسلایدر مطلب استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi_hossein 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام وقت بخیر با کسب اجازه از اساتید بزرگوار بخش بالای سایت اسلاید شو جومیناست که خودم هم دارم از همین استفاده میکنم اسمش هم mod_ariimageslider-2.0.2 بخش پایینی هم اگه اشتباه نکنم از اسلایدر مطلب استفاده شده سلام این ماژولی که گفتی باید از کجا تهیه کنیم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر