amintondar 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من قالب مینیاتور جومینا که برای جوملا 1.6 درست شده را بر روی جوملا 1.5 نصب کردم اما بعضی از شکل هایش را نشان نمی دهد اگر ممکن است اساتید کمک کنند اون را برای جوملا 1.5 بازسازی کنند قالب قشنگی هست حیفه برای جوملا 1.5 نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 منم یکم با استفاده این قالب در جوملا 1.5 مشکل داشتم اما اینجا سوال کردم ؛ جواب این بود که معمولا قالب های جوملا16 را میتوانید در 1.5 هم استفاده کنید من همین قالب رو امتحان کردم اما این مشکل وجود نداشت شما هم اگه مشکلی دارید در هر کجا ، عکس اون قسمت رو بگذارید تا دوستان بدونن دقیقا مشکل شما در کجاست یا حداقل لینک سایتتون رو قرار بدید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amintondar 0 ارسال شده در اسفند 89 نصبش مشکلی نداره فقط بعضی جاهاش بهم ریخته است به خاطر اینکه فونش بزرگتر است و بعضی جاهخاش را نشون نمیده مثلا تیتر خبر را بایط وسط چین میکرد و یک طرح براش میزاشت به عکس نگاه کنید سايز تصوير تصحيح شد!!! گنجي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خوداری کنید ... دمو آنلاین بدید بگم چیکار کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر