elyas90 1 ارسال شده در دی 92 سلام چطور میشه افزونه هایی که توسط گروهای مختلف مثل جومینا ... منتشر میشه رو کپی رایت م توضیحات مربوط به خودشون رو که د رمدیریت افزونه وجود داره حذف کرد؟ من برای یک اسلاید شو رو هر چی گشتم پیدا نکردم؟؟؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنید چون بعض یاز مترجم ها از جمله جومینا منع نکردن این کاررو..و وقتی به مشتری تحویل داده میشه وجه خوبی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما باید در فایل های php دنبال آن بگردید. اگر به php مسلط باشید به راحتی می توانید آن را بردارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در دی 92 اصلا پیدا نمی شن من با notpad ++ سرج میکنم حتی لینک آن سایت مترجم رو هم پیدا نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در چه فایل هایی جستجو می کنید؟ امکان هم دارد بصورت کد شده باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در دی 92 هر چی فایل php بود نگاه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 اگر خواستي فايل هاشو بفرست واسم تا بهت بگم كجا رو تغيير بدي 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در دی 92 آپلود نشدند میگه حجمش زیاده.به عنوان مثال اسلاید شو slideshowck_1.3.1-----------------------------------------------------------------------------------------------نمی شه آپلود کرد اگه ایمیل بدین براتون می فرستم .در مورد فوکا گالری هم همین مشکل و دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر