aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 سلام...من قالبی را با آرتیستر 2.6 برای جوملا طراحی کردم..فارسیش هم کردم اما من تو اکسپلور تستش نکرده بودم امروز که با اکسپلور باز کردم افتزاح شد...ستون راست نمیاد...بخش منوی بالا در موقعیت user3 نیمیاد..قسمت فوتر بهم ریخته است...میشه راهنماییم کنین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 لطفا ادرس سايت رو قرار دهيد تا دوستاني كه بلد هستند كدهاي سايت شما را تصحيح كنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 لطفا ادرس سايت رو قرار دهيد تا دوستاني كه بلد هستند كدهاي سايت شما را تصحيح كنند . البته سایت بصورت آزمایشی مرحله اولش رویه یه هاست رایگان آپ شده...قسمت منوی بالا که بنام موقعیت user3 هست در اکسپلور به نمایش در نمیاد و یکی هم اینکه اسکرول افقی بروزر هم بیخود به وجود میاد...مرسی اگه راهنماییم کنین... اینم از سایت آزمایشی http://iranjavan.byethost12.com/site/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز مطالب سایتون رو از جای دیگه کپی پیست نکنید کش مروگر و جوملا رو پاک کنید در فارسی سازی مشکل داره این پلاگین رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 مشگل قالب در تنظيمات سي اس اس منوها ميباشد كه منو بالا را براي اينترنت اكسپلورر موقعيت دهي نكرده است.اگر تا بعد از ظهر مشكل حل نشد قالب رو براي من پيام خصوصي كنيد تا براتون درستش كنم چون الان دارم ميرم سر كار و بعد از ظهر برميگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر