sb2max 2 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان. من اخیرا کامپونیت جی کامنت را نصب کرده ام حال دو تا مشکل دارم : JComments 2.3.0 [20/02/2012]1- من چطور می تونم تنظیمات رو انجام بدم تا بگم تمام نظرات داده شده در کلیه صفحات سایت مجموعا در یک صفحه هم دیده بشه ، چون می خوام هرکسی وارد سایتم شد ببینه کلا در سایت چه نظراتی داده شده.2- برای آگاهسازی مدیر سایت ایمیل مذکور را داده ام اما موقعی که نظر جدید داده می شود خبری از طریق ایمیل به مدیریت نمی یاد که بگه نظر جدیدیدی اومده باید در تنظیمات کامپونیت مورد نظر رفت و آنجا دید. در عکس نشان داده امسپاسگذار می شوم بزرگواری به من جواب بده چون خیلی ضروری هست . ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما 1 : در همان تنظیمات گزینه ای وجود دارد که شما می توانید تعیین کنید در هر صفحه جوملای شما چه تعداد نظر نمایش داده شود 2 : آن گزینه برای آن است که هر کاربر که در یک مطلب نظر داد و بعد ان فقط هم در همان مطلب هر شخص دیگری نظر بدهد کاربر خاطی با ایمیل متوجه شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز برای این کار یه ماژول هست که همه ی نظرات جی کامنت و فراخوانی می کنه توی خود سایت جی کامنت هم هست . اگه پیدا نکردی جست جو کن JComments Latest نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sialkmarket 0 ارسال شده در دی 92 با سلام : شما تا حالا دیده اید بک گراند رو ثابت میکنن و با کوچک و بزرگ شدن صفحه سایز بک گراند تغیرر نمیکند حالا من میخواستم این بک گران که یک عکس رو نمایش میده تبدیل کنم به اسلایدرشو که چند عکس رو نمایش بده و در هر شرایطی سایزش تغییر نکنه باید از چه کدی و چگونه استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 با سلام : شما تا حالا دیده اید بک گراند رو ثابت میکنن و با کوچک و بزرگ شدن صفحه سایز بک گراند تغیرر نمیکند حالا من میخواستم این بک گران که یک عکس رو نمایش میده تبدیل کنم به اسلایدرشو که چند عکس رو نمایش بده و در هر شرایطی سایزش تغییر نکنه باید از چه کدی و چگونه استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز سئوال جدید و توی تاپیک جدید بفرمایید . به این صورت هم قوانین و رعایت کردین . هم اینکه سریع تر به جواب می رسین . 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر