LEO 1 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان کسی کامپوننت آمار وب سایت رو میشناسه که فقط برای مدیریت قابل مشاهده باشه نه در سایت! فقط می خوام خودم بتونم آمار رو ببینم ممنونم میشم اگر هست معرفی کنید نصبش هم ساده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان کسی کامپوننت آمار وب سایت رو میشناسه که فقط برای مدیریت قابل مشاهده باشه نه در سایت! فقط می خوام خودم بتونم آمار رو ببینم ممنونم میشم اگر هست معرفی کنید نصبش هم ساده باشه سلام راههای زیادی برای این کار هست میتونی ماژول آمار بازدیدکنندگان رو نصب کنی و تنظیم کنی که مدیر سایت بتونه ببینه یا میتونی از ابزارهای مثا وبگذر استفاده کنی موفق باشی 1 واکنش ها : LEO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در دی 92 سلام راههای زیادی برای این کار هست میتونی ماژول آمار بازدیدکنندگان رو نصب کنی و تنظیم کنی که مدیر سایت بتونه ببینه یا میتونی از ابزارهای مثا وبگذر استفاده کنی موفق باشی سلامت باشی حالا یه کامپوننت قوی معرفی میکنید بهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 دوست عزیز کامپوننت و این چیزا فقط سایت شما رو سنگین میکنن وبگذر استفاده کن رمز هم بده فقط خودت بتونی ببینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در دی 92 دوست عزیز کامپوننت و این چیزا فقط سایت شما رو سنگین میکنن وبگذر استفاده کن رمز هم بده فقط خودت بتونی ببینی چطوریه؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- ثبت نام کردم سایت رو هم دادم مشاهده آمار رو که میزنم یه سره خطا میده بروز خطا لطفا مجددا تلاش کنيد در صورت بروز مجدد خطا، آن را به پشتيبانی سايت گزارش دهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در دی 92 سلام کامپوننت j4age را دانلود بفرمائید خیلی کامل هستش اطلاعات خوبی هم میده داخل گوگل سرچ کنید نسخه فارسیش هم هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در دی 92 سلام کامپوننت j4age را دانلود بفرمائید خیلی کامل هستش اطلاعات خوبی هم میده داخل گوگل سرچ کنید نسخه فارسیش هم هستش قربون لطفت فقط من می خوام خودم ببینم نه بازدید کننده ها یه کامپوننت نصب کردم روی مدیر که گذاشتم کلا فقط آمار منو میگیره! ----------------------------------------------------------------------------------------------- j4age ظاهرا یه مشکلاتی داشت CeltaWeb Traffic رو نصب کردم ، بعد نصب فقط فعالش کردم اما هیچی نمایش نمیده! کار خاصی باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در دی 92 caltaweb رو نمیشه که کاربران نبینن اما کامپوننتی که عرض کردم این امکان رو داره. اول پلاگین ، ماژول و کامپوننتش را نصب کنید سپس پلاگین رو فعال کنید و وارد کامپوننت شوید و اینیستال را انجام دهید و در آخر ماژول را فعال و در یک موقعیت که مربوط به قالب پیشفرض نیست قرار دهید مثل : atomic-bottomleft ----------------------------------------------------------------------------------------------- CeltaWeb Traffic هم ماژول داره هم کامپوننت هر دو را نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در دی 92 آره هر دو رو نصب کردمتو قسمت ماژول ها هم فعالش کردم اما هیچی نمایش نمیده!ورژن جدیدشو از سایتش گرفتم نصب شد و فعال هم شد ، انگلیسی بودنش خب طبیعیه هیچ! اما کل بات ها و موتور جستجو هارو هم حساب میکنه این گیج کنندست!آمار بازدید بهتری نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر