r.zahra 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) من از ماژول فرم ساز آر اس فروم رو زمانی ک میخام نصب کنم این خطا رو میده JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد کلا هر ماژولی ک حالت بسته هست با این خطا برخورد میکنم از دوستان میتونم بخام ک راه حل نصب اینگونه ماژول چجوریه؟ منون ویرایش شده دی 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما بارها بحث شده در تالار و گوگل جستجو کنید خواهید یافت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.zahra 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما بارها بحث شده در تالار و گوگل جستجو کنید خواهید یافت. سلام جستجوکردم نیافتم میشه لینکشو بزارین-ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما بنده می تونستم لینک تاپیک هایی که این مشکل رو داشتند بذارم ولی می خواستم بگم مشکل از جستجو شماست یک کاربر دیگه هم دقیقن مانند شما تاپیک زده و بنده هم دقیقن همین پست 2 که نوشتم به ایشون هم گفتم جستجو کردند مشکل شان حل شد http://forum.joomina.ir/topic/23702-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D9%88%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF/ احتمالن درست جستجو نمی کنید. درست جستجو کردند رو یاد بگیرید خیلی از مشکلات تون حل میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.zahra 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام آقای میری طبق گفته شما جستجو کردم و پلاگین و مازولو تونستم نصب کنم ولی تو نصب کامپوننت این خطا رو میده (لازم ب ذکر است من رو لوکال کار میکنم ن سرور-نمیتونم پورت ftp و21 بذارم ) عدم بارگذاری فایل XML C:\xampp\htdocs\bfast\tmp\install_524f75385b00b\site\metadata.xml XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found عدم بارگذاری فایل XML C:\xampp\htdocs\bfast\tmp\install_524f75385b00b\visforms.xml XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found XML: Document is empty XML: Start tag expected, '<' not found JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد ویرایش شده دی 92 توسط r.zahra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خب خیلی خوبه که جستجو کردن را یاد گرفتید. یکبار وارد جدول asset شوید و به آخرین صفحه بروید. آخرین رکورد ها باید نصب کامپوننت رو نشون بده. باید نام کامپوننتی که نصب کردید رو نشون بده رکورد رو پاک کنید پوشه tmp را هم خالی کنید(محتویات درون آن را حذف کنید) و سپس تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.zahra 0 ارسال شده در دی 92 سلام و سپاس داخل جدول asset شدم رکوردی ب این اسم نبود محتویات پوشه tmp رو هم حذف کردمباز همین خطا رو داد ی جوملای خام نصب کردم رو اونم تست کردم همین خطا رو میده یعنی چنین رکوردی ایجاد نمیشه ک من بخام خذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما مشکل از افزونه ست. افزونه ی rsform دیگری تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر