Nistkas 0 ارسال شده در دی 92 سلام من افزونه جی کامنت رو نصب کردم ولی نمیشه نظر ارسال کرد. آدرس سایت رو مینویسم یکی چک کنه ببینه چشه www.nava-neinava.ir مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما با قالب پیشفرض جوملا مثلن مانند atomic تست کنید ببینید همین مشکل را دارید یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Nistkas 0 ارسال شده در دی 92 با قالب های beez5 و atomic تست شد باز همنین مشکل رو داشت ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از کجا دانلود کرده اید؟ یکبار دیگر از سایت سازنده دانلود و نصب کنید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Nistkas 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از کجا دانلود کرده اید؟ یکبار دیگر از سایت سازنده دانلود و نصب کنید و مجدد تست کنید مشخصات هاست رو براتون ارسال کنم خودتون درست میکنید؟ من از سایت خود سازنده هم دانلود و نصب کردم باز هم همینجوری بود ----------------------------------------------------------------------------------------------- کسی چیزی نمیدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 کسی چیزی نمیدونه؟ دوست عزیز لا اقل کامپوننت و فعال کن تا بشه فهمید مشکل از چی هست . الان که اصلا کامپوننت توی سایتت فعال نیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما تمامی افزونه هایی که درون سایت قرار دارد را غیر فعال کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Nistkas 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما تمامی افزونه هایی که درون سایت قرار دارد را غیر فعال کنید مجدد تست کنید همه ی این کارها رو تست کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از همان اول این شکل و.جود داشت؟ کامپوننت ها و پلاگین ها را هم غیر فعال کردید؟ تا تست کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Nistkas 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از همان اول این شکل و.جود داشت؟ کامپوننت ها و پلاگین ها را هم غیر فعال کردید؟ تا تست کنید؟ سلام بله همه رو غیرفعال کردم نشد. همه رو حذف کردم نشد. خود جی کامنت رو چندین بار حذف کردم و نصب کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ممکنه دچار تداخل جی کوئری شده باشید سایر افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر