ofr 0 ارسال شده در دی 92 سلام من رو سایتم همه چیز درسته جز وقتی که میخوام دکمه پرداخت رو روی صفحه درگاه بزنم پیام : " دارنده كارت مجاز به انجام اين تراكنش نيست " را میدهد اشکال کار کجاست و چگونه برطرف می شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چه مبلغی را تایید می کنید؟ مثلن بزنید 100000 ریال ببینید مجدد همین خطا را می دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ofr 0 ارسال شده در دی 92 سلام من رو سایتم همه چیز درسته جز وقتی که میخوام دکمه پرداخت رو روی صفحه درگاه بزنم پیام : " دارنده كارت مجاز به انجام اين تراكنش نيست " را میدهد اشکال کار کجاست و چگونه برطرف می شود؟ درود بر شما چه مبلغی را تایید می کنید؟ مثلن بزنید 100000 ریال ببینید مجدد همین خطا را می دهد؟ درود بر شما ممنونم از راهنمایی شما مبلغ را 1000 زدم درست شد فکر کنم مبالغ کمتر از 1000 را اجازه تراکنش نمی دهد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر