amin21 8 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام چند روز پیش قالبی ر نصب کردم و مشکلی نداشت پس ازتغییر دادن هدر و چند موضوع دیگر به یکباره برای باز کردن در مرور گر اسکپلورر به مشکل برخوردم و همه مطالبم راست چین شدن کسی هست مرا راهنمایی کنه مشکل برای این قالب هم همه قالب ها با این مشکل روبرو شدنآدرس سایتم اینه ashtiansalalm.irلطفا زودتر پاسخ بدین لطفا ویرایش شده دی 92 توسط amin21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در دی 92 دوست عزيز سايت شما باز مي شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 92 سایت بنه باز میشود ولی همه مطالبم با مرروگر اکسپلورو راست چین شده و هدر را نمایش نمی دهد البته اکسپلورر من ورژنش 9 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما شما ادرس سایت رو اشتباه نوشتید یک l آخر اضافه گذاشتید به هر حال من با ie های مختلف چک کردم با ie8 هیچ تفاوتی با fire fox 26 ندارد. هر دو راست چین بودند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
toti 0 ارسال شده در دی 92 با سلام دوست عزیز شما راست چین کردن را در کدام محیط انجام داده اید با در css هر قسمت از قالب بروید تا قالب شما بهم نریزد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 92 با سلام دوست عزیز شما راست چین کردن را در کدام محیط انجام داده اید با در css هر قسمت از قالب بروید تا قالب شما بهم نریزد. دوست گرامی قالبی که من استفاده کردم آماده بود منظورم ا ز راست چین شدن موقعیت های قالب سایت هست پیوست را مشهده کنید ----------------------------------------------------------------------------------------------- درود بر شما شما ادرس سایت رو اشتباه نوشتید یک l آخر اضافه گذاشتید به هر حال من با ie های مختلف چک کردم با ie8 هیچ تفاوتی با fire fox 26 ندارد. هر دو راست چین بودند دوست گرامی قالبی که من استفاده کردم آماده بود منظورم ا ز راست چین شدن موقعیت های قالب سایت هست پیوست را مشاهده کنید ie 9 تست گرفتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خب باید با تمام ie8 تطبیق داده بشه باید برای هر ie کد css جدا بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خب باید با تمام ie8 تطبیق داده بشه باید برای هر ie کد css جدا بنویسید ابتدا این مشکل رو نداشتم برایie8در قالبم فایل سی اس اس نمی بینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما باید خودتان شرط قرار بدید اگر کاربر از ie وارد سایت تان شد از این استایل برای css استفاده کنه و الا از فایل های دیگری استفاده کنه. ابتدا این مشکل رو نداشتید یعنی خودتون به css دست بردید و ویرایش کردید؟ اگر بلی باید توجه کنید از پروپرتی هایی استفاده کنید که همه مرورگر ها ساپورتش کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر