users 0 ارسال شده در دی 92 خسته نباشید. این آدرس"templates/joominacooperate/css/menu.css"، رو باید کجا پیدا کنم. تو کدوم قسمت از مدیریت جوملا باید دنبال فایل های css باشم. ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 گاهي مواقع ممكن هست برخي فايل ها از قسمت مديريت قابل دسترسي نباشه اما فكر كنم اين فايل باشه، مديريت افزونه ها > تب استايل ها > قالب موردنظرتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 92 گاهي مواقع ممكن هست برخي فايل ها از قسمت مديريت قابل دسترسي نباشه اما فكر كنم اين فايل باشه، مديريت افزونه ها > تب استايل ها > قالب موردنظرتون خسته نباشید. این آدرس"templates/joominacooperate/css/menu.css"، رو باید کجا پیدا کنم. تو کدوم قسمت از مدیریت جوملا باید دنبال فایل های css باشم. ممنونم. با سلام همانطور که خودش گفته پیش برین فایل ها روز یک ییک پدا میکنید تا به اون فایل برسید این ادرس البته قبلش هم باید چیزی داشته باشه فایل قالب ها --بعد نام قالب مربوطه - فایل css موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 92 سلام قالب سایت من بیکباره در مرورگر اسکپلورر راست چین شد مشکل چیست و چگونه حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 خسته نباشید. این آدرس"templates/joominacooperate/css/menu.css"، رو باید کجا پیدا کنم. تو کدوم قسمت از مدیریت جوملا باید دنبال فایل های css باشم. ممنونم. درود بر شما خوب طبق آدرس پیش بروید. وارد root جوملا تون شوید. یعنی همان public_html و سپس طبق آدرس پیش بروید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام قالب سایت من بیکباره در مرورگر اسکپلورر راست چین شد مشکل چیست و چگونه حل کنم درود بر شما در تاپیک خودتان پیگیر شوید. قوانین را رعایت کنید و سوال جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید. http://forum.joomina.ir/topic/24514-%D8%A8%D9%87%D9%85-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%85/#entry115184 ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر