mercol30 14 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام من می خواهم که چند قالب را روی هاست امتحان کنم. در هاست های رایگان که پدر آدم را در می آورند تا یک فایل 5 مگابایتی را آنزیپ کنی . من یک هاست پولی دارم که یک سایت هم روی آن فعالیت می کنه. حالا می خواهم قالب ها را در این هاست تست کنم. سوال این هست که باید دامین را چه کار کنم. آیا دامین رایگان هست برای ثبت اگر آره. چطور باید آن دامین های رایگان را با هاستم ست کنم. ویرایش شده دی 92 توسط mercol30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 دوست عزیز به نظر من دامین رایگان هم مثل هاست رایگانه بهترین راه اینه که یه یاب دومین ایجاد کنید و روی اون سوارش کنید البته اگه هاستتون این قابلیت رو داشته باشه اگه خبر ندارید که این قابلیت رو داره یا نه بازم خیلی راحت یا بپرسید از پشتیبان هاستتون یا یه دیتابیس و یه ساب دومین بسازید بعد به پوشه ایجاد شده به نام ساب دومین برید و فایل رو اونجا آپ و بقیشم که خودتون میدونید حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر