farshadmahfa 1 ارسال شده در دی 92 سلام من چطوری میتونم منوی سایتمو تغییر بدم من یه منوی سی اس اس دانلود کردم میخوام توی قالبم اونو استفاده کنم میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اگر به css و html تسلط کافی ندارید کار سختی هست. تسلط دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در دی 92 کم و بیش با html اشنام ولی سی اس اس اصلا نه آموزشی نیست که بشه منو سی اس اس هایی رو که دانلود کردم بتونم به سایتم اضافه کنم؟ کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما با این تفاصیر شخص کمک کننده باید خودش برای شما این کار را انجام دهد. چون باید به هر دو زبان طراحی مسلط باشید. در در سی اس اس نام ul و li هایی که جوملا تولید می کند را بخوانید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در دی 92 یعنی هیچ کتابی هیچ مرجع اموزشی نیس برای اینکار؟ حتما باید سی اس اس یاد بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما دوست عزیز همه قالب ها که شبیه هم نیستند. شما باید ابتدا css و دوم طراحی قالب جوملا رو یاد بگیرید سپس اقدام به انجام دادنش بکنید تاپیک زدن وقت شما را تلف می کنید. باید خودتان آستین بالا بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر