mbparvin 3 ارسال شده در دی 92 سلام موقع آپلود فایل فقط با فرمت mp3 پیغام زیر نمایش داده میشود؟ An error occured: COM_HWDMS_ERROR_FILE_COULD_NOT_BE_COPIED_TO_UPLOAD_DIRECTORY #0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما تنها کاری که می تونید بکنید این است که با پسوندهای مختلف حتی mp4 و با اندازه فایل های مختلف آپلود کنید ببینید باز هم خطا می دهد. در تنظیمات مسیر پوشه ای که فایل آپلود می شود را فکر کنم باید مشخص کنید یا برسی کنید مسیر درستی باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در دی 92 درود بر شما تنها کاری که می تونید بکنید این است که با پسوندهای مختلف حتی mp4 و با اندازه فایل های مختلف آپلود کنید ببینید باز هم خطا می دهد. در تنظیمات مسیر پوشه ای که فایل آپلود می شود را فکر کنم باید مشخص کنید یا برسی کنید مسیر درستی باشد سایر پسوند ها مثل mp4 مشکلی ندارد فقط برای mp3 مشکل دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما دو حال بیشتر ندارد. یا اگر در تنظیمات همچین گزینه ای برای اضافه کردن قرار دارد ان فرمت را اضفه کنید یا باید بصورت دستی به کدهای کامپوننت دست ببرید. ضمن اینکه این کامپوننت برای ویدیو می باشد. برای صوت هم بکار می رود؟ شما مطمئن هستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در دی 92 برای صوت هم بکارمیرود دمو فرمت های پشتیبانی فرمت پیشنهادی شما برای پخش فیلم به گونه ای که در اکثر مرورگرها قابل پخش باشد؟ سایت خودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر