janaga 2 ارسال شده در دی 92 من این افزونه رو نصب کردم. ولی فقط تو بالای صفحه تنظیمات رو میاره. پایین صفحه هم سفیده. حالا نمی دونم چطوری باید منو یا ماژولی که توش شماره تلفن کاربرا رو بخواد و... رو ایجاد کنم. آیا افزونه ناقص نصب شده. یا من استفاده ازش رو بلد نیستم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در تنظیمات کلی نمایش خطا را روی حداکثر قرار بدید. و متن خطا را اینجا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در تنظیمات کلی نمایش خطا را روی حداکثر قرار بدید. و متن خطا را اینجا قرار بدید هيچ خطايي نميده. وقتي نصب ميكنم ميگه نصب با موفقيت انجام شد. اگه ميخواين يوزر و پس رو براتون پيام خصوصي كنم خودتون ببينين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما موقع نصب رو نگفتم شما فرمودید موقع رفتن به کامپوننت صفحه سفید وجود دارد نمایش خطا را فعال کنید تا ببینیم اگر خطا داره که احتمالش زیاده خطا داشته باشه داره از چی ایراد می گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 درود بر شما موقع نصب رو نگفتم شما فرمودید موقع رفتن به کامپوننت صفحه سفید وجود دارد نمایش خطا را فعال کنید تا ببینیم اگر خطا داره که احتمالش زیاده خطا داشته باشه داره از چی ایراد می گیره من كه از هيچي سردرنميارم. يوزر و پس سايت رو براتون پيام خصوصي كردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 كسي نميخواد كمكم كنه؟ افزونه هاي خبرنامه و ارسال از سايت كار ميكنن ولي اين افزونه كار نميكنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر