petros 3 ارسال شده در دی 92 سلام . دنبال یه ماژول می گردم که مثه بخش چند رسانه ای سایت خبر آنلاین بشه توش هم عکس گذاشت و هم فیلم. و تو صفحه اول نشون بده. برای فیلم ها هم همونجا عکس play روش باشه که معلوم باشه فیلمه. بخش چند رسانه ای در پایین سایت خبر آنلاین را ببینید: http://khabaronline.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام کار سختی نیست شما به یه گالری تصاویر ساده هم می تونی همچین چیزی ایجاد کنی کافیه تو مطالبت صدا و تصویر و فیلم رو بذاری بعد ماژول رو تنظیم کنی که هر خبر به مطلب مربوطش لینک بشه مثلا با ماژول lofarticlesslideshow می تونی اینکار انجام بدی 1 واکنش ها : petros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
petros 3 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) من یادم رفت بگم که از K2 استفاده می کنم. و این افزونه ای که معرفی کردید با k2 سازگار نیست. کاری که شما میگید رو کردم قبلا ولی جواب نگرفتم: اسلاید شویی که الان ازش استفاده می کنم news_pro_gk4 هست که مشکلش اینه که فیلم ها رو نشون نمیده و فقط ادامه مطلب میذاره که اگر روی ادامه مطلب کلیک کنیم و وارد مطلب بشیم فیلم رو نمایش میده. با این توضیحات آیا افزونه ای هست که به من کمک کنه؟ ویرایش شده دی 92 توسط petros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر