samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من دنبال ماژولی هستم که بتونم محصولاتی که توی جوم شاپینگ دارم رو در صفحه اول بیارم ومهلت خرید واضافه به سبد خرید هم داشته باشه نمونشو تو سایت زیر میتونید ببینید: http://www.zaferoni.com کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام دوستان من دنبال ماژولی هستم که بتونم محصولاتی که توی جوم شاپینگ دارم رو در صفحه اول بیارم ومهلت خرید واضافه به سبد خرید هم داشته باشه نمونشو تو سایت زیر میتونید ببینید: http://www.zaferoni.com کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟ فکر کنم از فروشگاه ساز اپن کارت استفاده کرده باشه من قبلا از همین استفاده میکردم امکاناتش هم خوب بود امروز از فروشگاه ساز پرستا شاپ هم تست کردم چیز جالبی بود ویرایش شده دی 92 توسط hadirayaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 فکر کنم از فروشگاه ساز اپن کارت استفاده کرده باشه من قبلا از همین استفاده میکردم امکاناتش هم خوب بود امروز از فروشگاه ساز پرستا شاپ هم تست کردم چیز جالبی بود سلام دوست عزیز آخه من اول ازویرچومارت استفاده میکردم بعد دوستان گفتند جوم شاپینگ تابه این ماژول نیاز پیدا کردم شما تفاوتشون رو میدونید؟ شما میفرمایید من برای این منظور از پرستا شاپ استفاده کنم یا اپن کارت ؟ سورس فارسی شو از کجا میشه دانلود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 نبود کسی جواب سوال منو رابدهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 نبود کسی جواب سوال منو رابدهد؟ همینک نیازمند یاری سبزتان هستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما دوست عزیز لطفن اسپم ارسال نکنید. قوانین را رعایت کنید. اگر کسی جواب سوال تان را بداند یا بخواهد به شما پاسخ می دهد. در سایت سازنده افزونه در بخش extensions ان بروید. بگردید ببینید همچین ماژولی دارد یا خیر لطفن جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 درود بر شما دوست عزیز لطفن اسپم ارسال نکنید. قوانین را رعایت کنید. اگر کسی جواب سوال تان را بداند یا بخواهد به شما پاسخ می دهد. در سایت سازنده افزونه در بخش extensions ان بروید. بگردید ببینید همچین ماژولی دارد یا خیر لطفن جستجو کنید چشم دیگه اسپم نمیدم اما من خیلی جستجو کردم ولی ماژولی که در بالا نمونشو لینک دادم رو پیدا نکردم سایتی که شما لطف کردید ومعرفی کردید را لطفا دامنه آن را کامل بنویسید باز هم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اینجا بگردید شاید افزونه ی مورد نظر پیدا بشه http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions بنده افزونه ای با مشخصات بالا به دیدم نخورده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 تو این سایت زیاد گشتم ولی پیدا نکردم خیلی لطف کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر