computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه دوستان پر محبت : دوستان من چگونه می تونم در یک Article یا همون مطالب یک فرم مثل تصویر زیر درست کنم به طوری که روی هر کدام از نوشته ها می زنند لینک داشته باشد . مثلا من یک عکس طراحی می کنم و در تصویر طراحی شده 3 تا نوشته می نویسم و می خواهم به اینها لینک بدم چیکار باید کرد ؟ تصویر : سایز بزرگ تصویر : http://s29.aks98.com/files/13866598267287981501.jpg پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام راحت ترین راه اینه که عکس رو به 3 قسمت تقسیم و به هر کدوم لینک مخصوص رو بدین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 اما امین جان حالا اگر طراحی طوری بود که به راحتی نمی شد تقسیمش کرد چی ؟ بعد من خیلی دوست دارم فقط به نوشته ها لینک داشته باشه یا نهایت کمی در محوطه نوشته ها . بعد تازه اگر هم اون کار رو بکنم عکس ها کاملا کنار هم می چسبه و از هم جدا نمی شه ؟ ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز چرا به راحتی نشه جداش کرد؟ شما براحتی می تونید کاملا عکس ها رو بهم بچسبونید و لینکهای مختلف بهش بدید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز چرا به راحتی نشه جداش کرد؟ شما براحتی می تونید کاملا عکس ها رو بهم بچسبونید و لینکهای مختلف بهش بدید. موفق باشید قبول اما من یک نمونه دیدم در یک سایتی که وقتی روش کلیک راست کردم و View Image گرفتم دیدم اون یک عکس کامل هست منم اینطوری می خوام باشه . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز شما با دستور map میتونید به یک نقطه خاص لینک بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 شما بايد فرم مورد نظر خودتون رو با html و css طراحي كنيد و پس از طراحي كامل براي اينكه داخل يك مطلب اين فرم رو قرار بديد بايد از افزونه اي بنام jumi استفاده كنيد .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر