samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام تو همه صفحات سایتم این پیغام اومده: (Info: ایجاد منو برای فروشگاه ساز جومینا) علتش چیه؟ کسی میدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 خوب يك منو براي فروشگاه ايجاد كن!!! اگر ميخواي توي منو اصلي نباشه از منوي مخفي استفاده كن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 خوب يك منو براي فروشگاه ايجاد كن!!! اگر ميخواي توي منو اصلي نباشه از منوي مخفي استفاده كن ببخشید امکان دارد مختصری توضیح بدهید من یک منو باید ایجاد کنم و در زیر شاخه آن منو یک منو از مجموعه فروشگاه جومینا باید بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 ببخشید امکان دارد مختصری توضیح بدهید من یک منو باید ایجاد کنم و در زیر شاخه آن منو یک منو از مجموعه فروشگاه جومینا باید بسازم؟ اگر براي منو مخفي منظورتون هست، بله به همين صورت عمل كنيد و ماژولي را به اين منو اختصاص ندهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 اگر براي منو مخفي منظورتون هست، بله به همين صورت عمل كنيد و ماژولي را به اين منو اختصاص ندهيد منظورم اینه که نوع گزینه منو باید چی اشد؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- منظورم اینه که باید یک گزینه به منو اختصاص دهیم آن گزینه چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 از زيرمجموعه فروشگاه هر گزينه اي فكر كنم جواب بده! امتحان كن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 از زيرمجموعه فروشگاه هر گزينه اي فكر كنم جواب بده! امتحان كن! نه دوست عزیز مشکل حل نشد من یه منو با نوع :محصولات و نام :فروشگاه ساز جومینا ایجاد کردم ولی نشد ----------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی نبود مشکل مارو حل کنه ----------------------------------------------------------------------------------------------- از همگی ممنون مشکلمو حل کردم جهت اطلاع دوستانی که احیانا با این مشکل برخورد کردند مشکل به علت وجود دوتا فروشگاه ساز ویرچومارت وجوم شاپینگ همزمان بر روی سایت بود که من یک منو برای ویرچومارتی که البته از آن در سایت استفاده نمیکنم ساختم ومشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر