adelkahani 0 ارسال شده در دی 92 با سلام من کامپوننت jdownloads رو از سایت دانلود کردم. http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/download-manager/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87.html وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما به دلیل نا سازگاری نسخه php با افزونه است. نسخه php سرور تون چیست؟ 1 واکنش ها : adelkahani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adelkahani 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما به دلیل نا سازگاری نسخه php با افزونه است. نسخه php سرور تون چیست؟ با سلام و تشکر ورژنش 5.4.22 هست.چکار میشه کرد برای نصبش؟میشه ورژن جدید رو از سایت اصلیش نصب کرد و بعد زبان فارسی رو بهش اضافه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما ابتدا وارد سایت سازنده شوید و در قسمت توضیحات ببینید برای نسخه 5.4 منتشر شده یا خیر اگر بود می تونید فایل زبان را جایگزین کنید jdownloads.com 1 واکنش ها : adelkahani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adelkahani 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما ابتدا وارد سایت سازنده شوید و در قسمت توضیحات ببینید برای نسخه 5.4 منتشر شده یا خیر اگر بود می تونید فایل زبان را جایگزین کنید jdownloads.com من دانلود و نصبش کردم سازگار هم هست.قبل از نصب.پوشه fa-IR رو هم توی admin و هم site کپی کردم بعد نصبش کردم.توی پوشه language چند تا زبان دیگه هم هست.حالا چکار باید بکنم برای فارسی کردن؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! فارسی سازی افزونه ها به این صورتی که انجام دادید نیست آموزش کامل ترجمه افزونه ها در بخش انجمن توسعه افزونه های فارسی قرار داده شده است موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tenacious 0 ارسال شده در بهمن 93 من هم دقیقاً با همین ارور مواجه میشم. نسخه php: 5.3.29 چه نسخه ای ساپورت میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما چه تغییراتی در افزونه دادید ؟ آخرین نسخه را از سایت مرجع دانلود و نصب کنید ببینید همون مشکل فعلی را دارد یا خیر ... ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر