salimy 45 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان کسی می تونه یه کمکی برای حذف کپی رایت Asesef برام بزاره ممنون می شم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما قبلن راه حل داده شده جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 درود بر شما قبلن راه حل داده شده جستجو کنید متاسفانه چیزی توی انجمن پیدا نشه نسخه ای که استفاده م کنم از ورژن 4.0.0 استفاده می کنم قبل از اینکه این پست و بزنم هم خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در گوگل جستجو کنید زودتر به نتیجه می رسید 2 واکنش ها : salimy و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در گوگل جستجو کنید زودتر به نتیجه می رسید سلام دوستان هر چی اموزش بود زیرو رو گردم اما متاسفانه کپی رایت حذف نشد که نشد البته بیشتر اموزش ها حتی سایت با مشکل مواجه می کردند کسی می تونه یه آموزش کامل بزراه ممنون می شم آلان نزدیک دو هفته است که دنبال اموزش ها می گردم اما مشکلم حل نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام چرا پیدا نکردید برادر ؟! خدمت شما : http://forum.joomina.ir/topic/24047-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-joomla-seo-by-acesef-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-acesef/#entry113176 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر