atlas 0 ارسال شده در دی 92 سلام من چطور می تونم این قالبو طراحی کنم نمی دونم این کد جاوایی که آیتم های ک از بالا میاد چطوری هشت میشه کمکم کنید چطوری می تونم این کد پیدا کنم مرسی http://www.templates-preview.com/HTML5/300111559/#!/page_HOME نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 سلام شما میتونید از کامپوننت com_revolution_slider_2.0.4 استفاده کنید محیط کاربری راحتی داره فقط موردی که باید توجه کنید این هست که شما یک بک گراند دارید و یکسری کامپیوتر که حتما این کامپوتر های با زمینه transparent و با فرمت png ذخیره کنید در کاپوننت کلی افکت و حتی تنظیم سرعت افکت و جابجایی وجود داره موردی بود بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در دی 92 من منظورم به اینکه این عکس هایی که اول میاد پایین کامپیوتر و .... اینارو میگم و یک چیز دیگه من می خوام توی خود قالبم استفاده کنم مثلا میخوام یک قالب اچ تی ام ال درست کنم میشه کمک کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 منم دقیقاٌ همون منوظرم هست باهاش کار کردم که گفتم خدمتتون کافیه که بعد از درست کردن position رو معرفی کنید دمو هم تو خود سایت جومینا هست joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در دی 92 یعنی من می تونم بدونه جوملا این کارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 شدنش میشه ولی باید جی کوئری و html رو خوب بلد باشید که بتونید دقیقاٌ همین رو درست کنید مگر اینکه بگردید اسکریپ آمادش رو پیدا کنین و بعد داخلش تغییرات بدین می گردم چیزی پیدا کردم قرار میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر