samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من جوم شاپینگ رو نصب کردم تا مرحله آخرید خرید رو انجام میدهد اما دو تا خطا میدهد: در یک سطر می نویسدشما میباید حداقل یک ایمیل گیرنده را وارد نمایید) ودرسطر پایین مینویسد: (خطا در زمان اختتام جلسه) ومشکل بعدی هم اینکه به خریدار که اصلا ایمیل صورت حساب خرید نمیدهد و برای من هم که ایمیل می آید از یک محصول چندین مرتبه می آید اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در دی 92 قبلا تو تاپیک زیر بحث شده http://forum.joomina.ir/topic/20209-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام ممنون من یک بار جوم شاپینگ رو پاک ومجددا نصب کردم ومشکل حل شد اما الان در صفحه ای که محصولات رو نمایش می دهد این پیغام رو میده : (Info: ایجاد منو برای فروشگاه ساز جومینا) کسی میدونه علتش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر