akhoondi_1362 0 ارسال شده در دی 92 سلام . من پلاگین درگاه بانک پاسارگاد رو از سایت جومینا دانلود کردم و روی سایتم نصب کردم . اما موقعی که میخواد به درگاه پاسارگاد متصل بشه این پیغام خطا رو میده . لطفا راهنمایی کنید : Warning: str_repeat() [function.str-repeat]: Second argument has to be greater than or equal to 0 in /home3/serat/public_html/plugins/vmpayment/vmpassargad/rsa.class.php on line 79 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما با مدیریت هاست تون مشکل را در میان بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhoondi_1362 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما با مدیریت هاست تون مشکل را در میان بگذارید ممنون از راهنماییتون . بگم مدیر هاست چه کاری برام انجام بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما متن خطا را به آنها نشان دهید. 1 واکنش ها : akhoondi_1362 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhoondi_1362 0 ارسال شده در دی 92 درود بر شما متن خطا را به آنها نشان دهید. مدیر هاست میگن که همه تنظیمات درسته و مشکلی از طرف هاست نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر