hy68 1 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان خسته نباشین بنده یه سایت طراحی کردم و چند روزه که متوجه شدم در اینترنت اکسپلورر بعد از این که سایت کاملا لود میشه چینش سایت به هم میخوره و بعد از حدودا 10 ثانیه باز درست میشه. اینم لینکش: www.drpezeshkian.ir و طرف هم خیلی حساس است رو این مشکل لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما با ie8 که مشکلی نبود. احتمالن باید از سرعت نت هم باشه یک تستی بکنید چون اگر قراره بد نشون بده تا آخر بد نشون میده نه اینکه بعد چند ثانبه مجدد درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان الان مشکل جدی تر شده لطفا کمک کنید دیگه کلا سایت قاط میزنه تو اینترنت اکسپلورر اینم عکس هاش ویرایش شده بهمن 92 توسط hy68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما حال هیچ گونه کمکی نمیشه کرد. مگر برای تمامی نسخه های ie سی اس اس جدا نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام من مشکلی ندیدم شما قالبتون به چه صورت باید باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر