amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 با سلام قالب شماره 2 هاستينگ تقديم به دوستان گل و گلاب تصميم دارم از اين پس قالب هاي مختلفي با موضوع هاستينگ تو اين انجمن بزارم تا همه استفاده كنن و اگر با موضوعات ديگر (غير از هاستينگ) هم خواستيد بگيد تا بزارم قالبهايي كه ميزارم تو اينترنت مشابه اونها نيست در ضمن اگر وقت داشته باشم قالبها را راست چين مي كنم در غير اينصورت زحمتشو ساير دوستان بكشن دانلود قالب دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنونم از زحماتتون لطفا قالب هایی که معرفی می کنید تجاری نباشند اگر قالب شما مختص به جوملا هست در بخش مربوطه قرار دهید و اگر قالب برای سیستم های دیگر هست با ذکر نوع سیستم در همین بخش... لطفا فایل خودتون رو در آپلود سنترجومینا آپلود کنید www.dl.joomina.ir پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنونم از زحماتتون لطفا قالب هایی که معرفی می کنید تجاری نباشند اگر قالب شما مختص به جوملا هست در بخش مربوطه قرار دهید و اگر قالب برای سیستم های دیگر هست با ذکر نوع سیستم در همین بخش... لطفا فایل خودتون رو در آپلود سنترجومینا آپلود کنید www.dl.joomina.ir پیروز باشید ممنون از اين دوست گلمون اول اين كه منظورتون را از تجاري نبودن نفهميدم در مورد سيستم قالب ها بايد عرض كنم كه اينها فقط ايستا هستند و براي سيستم خاصي نيستن و همچنين در مورد آپلود سنتر جوملا هم چشم ( سرعت اينترنت من پايينه و اينها را قبلا آپلود كرده بودم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز منظور از تجاری نبود این هست که قالبتون توسط هر کسی که تولید شده رایگان ارایه شود و فروخته نشود ....{ پا رو حقوق مولف نزاریم } / قالبتون نال شده نباشه / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز منظور از تجاری نبود این هست که قالبتون توسط هر کسی که تولید شده رایگان ارایه شود و فروخته نشود ....{ پا رو حقوق مولف نزاریم } / قالبتون نال شده نباشه / یا حق احسنت به احساس مسئوليت شما دوست عزيز من اين قالب ها را از روي دي وي دي هايي كه دارم ميزنم من كاملترين مجموعه اين قالبها را دارم كه تو اينترنت كسي ازش نداره خيالتون راحت تو اينترنت پولي نيست اگر فروشي باشه صد سال من نميزنم چون دوست ندارم حق طراحي ضايع بشه ----------------------- اللهم عجل لوليك الفرج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر