aria89 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من وقتی تنظیمات seo رو توی تنظیمات سایتم فعال میکنم سایتم دچار مشکل میشه با وجود اینکه htaacces رو هم تغییر دادم اول htaacees.txt بود به .htaacess تغییر دادم چیکار کنم؟ mod-rewrite چیه؟ که میگن مشکل امنیتی داره؟ ممنون سلام من وقتی تنظیمات seo رو توی تنظیمات سایتم فعال میکنم سایتم دچار مشکل میشه وقتی htaccess.txt رو به .htaccess رو هم تغییر میدم سایم دیگه بالا نمیاد و خطای 404 میده mod-rewrite چیه؟ که میگن مشکل امنیتی داره؟ ب ممنون سلام من وقتی تنظیمات seo رو توی تنظیمات سایتم فعال میکنم سایتم دچار مشکل میشه وقتی htaccess.txt رو به .htaccess رو هم تغییر میدم سایم دیگه بالا نمیاد و خطای 404 میده mod-rewrite چیه؟ که میگن مشکل امنیتی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در این مورد بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده و تنها نیاز به کمی جستجو دارد... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در مورد فایل Htaccess : همونطوری که آقا مجتبی گفتند جستجو کنید .... بارها در این مورد بحث شده در مورد mod-rewrite : اینو از کی شنیدید یا از کجا خوندید که مشکل امنیتی داره ؟ بله قیلطر های mod-rewrite در صورتی که برای حملات php خوب تنظیم نشن مشکل ساز میشه ... که معمولا از طرف /تقریباً/ همه هاست ها فعال هست ... موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در بهمن 89 توی آشیانه خوندم که باید غیر فعال بشه چطوری میتونم این کار رو بکنم؟ کاربردش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در صورت امکان لینک مطلب رو بزارید منم مطالعه کنم .... / ولی همونطوری که عرض کردم اگه درست تنظیم بشه مشکل خاصی بوجود نخواهد امد / تا جای که من میدونم / ساده ترین تعریفی که میشه براش کرد اینکه برای تصحیح آدرس سایت بکار میره و در جوملا index.pbp رو از آخر ادرس حذف میکنه . یه سری هم به لینک های زیر بزنید خالی از لطف نیستند !:shy: http://en.wikipedia.org/wiki/Mod_rewrite http://mil-mil.blogfa.com/post-460.aspx یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر