mbparvin 3 ارسال شده در دی 92 سلام من تمامی روند طبق آموزش مطرح شده انجام دادم ولی بک آپ ها بجای گوگل درایو در پوشه public_html/tmp هاستم ذخیره میشوند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein_696 0 ارسال شده در دی 92 با سلام - من تمامی تنظیمات رو طبق فایل آموزشی انجام دادم و تو پنل نتیجه ای که بهم داده به این شکله: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein_696 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با فعال کردن Drive API در گوگل کد ظاهراَ مشکلی که تو پست قبلی گفتم حل شد اما چیزی که داره بکاپ میگیره فایلی با حجم 0 هستش دوستان لطفا راهنمایی کنند ویرایش شده دی 92 توسط hossein_696 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 92 سلام روی پوشه ادمنین رمز گذاشته اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbparvin 3 ارسال شده در دی 92 سلام روی پوشه ادمنین رمز گذاشته اید ؟ بله پسورد گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر