چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سوال درموردxmap سلام کامپننت xmap چند کامپننت به همراه خودش داره ازمیان این کامپننت ها هرکدام چه کاری میکنندوکدام کاربردین که من نصب کنم plg_com_content.zip plg_com_k2.zip plg_com_kunena.zip plg_com_mtree.zip plg_com_sobipro.zip plg_com_virtuemart.zip plg_com_weblinks.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 92 با سلام داخل پکیج xmap یک کامپوننت بیشتر نیست که با نام com_xmap.zip میباشد مابقی اگر دقت بفرمایید ابتدای نام فایل اشان plg هست به این معنی که پلاگین هستند و با توجه به نامشان هر کدام برای افزونه هایی دیگر همچون k2 یا kunena یا virtuemart و... کاربرد دارند که بواسطه فعال بودن این پلاگین ها نقشه افزونه های مرتبط اش هم نمایش داده شود... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام نقشه سایت من 5عکس صفحه اصلی راساخته درگوگل وب مستراین پیغام میادSitemap contains urls which are blocked by robots.txt.نقشه سایت حاوی آدرس ها که توسط robots.txt را مسدود شده است.چه کنم---------------------------------------------------------------------------------------------سلام این سوال بالا راکسی هست جواب بده گوگل وب مسترنقشه تصویری من رااندیکس نمیکنه این پیقام رامیدهSitemap contains urls which are blocked by robots.txt. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام خب اینطور که اون پیام داره میگه یکسری لینکها تو نقشه سایتتون هست که شما اونها رو تو فایل robot.txt اجازه ایندکس شدنشون رو ندادید باید نقشه سایتتون رو اصلاح کنید و اون لینکها رو حذف کنید یا اینکه اگر میخواهید اجازه ایندکس شدنشون رو بدید اونها رو از لیست داخل فایل robot.txt حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 با سلام خب اینطور که اون پیام داره میگه یکسری لینکها تو نقشه سایتتون هست که شما اونها رو تو فایل robot.txt اجازه ایندکس شدنشون رو ندادید باید نقشه سایتتون رو اصلاح کنید و اون لینکها رو حذف کنید یا اینکه اگر میخواهید اجازه ایندکس شدنشون رو بدید اونها رو از لیست داخل فایل robot.txt حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام چگونه بفهمم کدام وچگونه پاک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام خب فایل robot.txt رو بررسی کنید ببینید چه پوشه هایی رو بن کردید مثلا ممکنه پوشه images رو به لیست بن شده ها اضافه کردید بعد توی نقشه ساییتون فایلهای پوشه images هم اضافه شده که اگر قراره پوشه images بن بشه دیگه اون فایلهاش نباید تو نقشه سایتتون وجود داشته باشه البته این یه مثال بود و خوبه که دسترسی به پوشه images رو مسدود نکنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 با سلام خب فایل robot.txt رو بررسی کنید ببینید چه پوشه هایی رو بن کردید مثلا ممکنه پوشه images رو به لیست بن شده ها اضافه کردید بعد توی نقشه ساییتون فایلهای پوشه images هم اضافه شده که اگر قراره پوشه images بن بشه دیگه اون فایلهاش نباید تو نقشه سایتتون وجود داشته باشه البته این یه مثال بود و خوبه که دسترسی به پوشه images رو مسدود نکنید موفق و پیروز باشید سلام من فایل robot.txtرابررسی کردم ایناتوش بود Disallow: /administrator/Disallow: /cache/Disallow: /cli/Disallow: /components/Disallow: /images/Disallow: /includes/Disallow: /installation/Disallow: /language/Disallow: /libraries/Disallow: /logs/Disallow: /media/Disallow: /modules/Disallow: /plugins/Disallow: /templates/Disallow: /tmp/ حالا هرکدام رابخوام ازاین لیست خارج کنم باید خط مربوته راپاک کنم درسته یاخیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام بله باید همینطور انجام بدید . البته این فایل ربوت پیشفرض هست و بهتره چیزی ازش حذف نشه ولی برای داشتن سئوی خوب حذف خط مربوط به پوشه images مانعی ندارد من حذف سایر خطوط پیشفرض رو توصیه نمیکنم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر