omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ولی دکمه ی اپلودش کار نمی کنه در واقع بی استفاده است لطفا رسیدگی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید ابتدا خدمت تان عرض کنم که افزونه ای که خود سایت سازنده بیرون داده باید خودش پیگیری مشکلاتش باشه. نه سایتی دیگه. چندین دلیل داره ... دوم اینکه جومینا از افزونه های تجاری هیچ پشتیبانی نداره. اگر با کامپوننت مشکل دارید یا مشکل از تداخل هست یا کامپوننتی که دانلود کرده اید مشکل دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 من از سایت شما دانلود کردم گفتم شاید فایلی که گذاشتید مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما می تونید لینکی که دانلود کرده اید اینجا قرار بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) ***************************** ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری لینک افزونه ی تجاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما لطفن آدرس صفحه را بدید نه ادرس آپلود شده اش را. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/image-gallery/جوملا-فارسی-گالری-تصاویر-rsgallery.html مشکل از فایلتونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما نام افزونه rsmediagallery نیست rsgallery هست. شما در لوکال یک جوملا دیگر نصب کنید و افزونه رو هم روی ان نصب کنید ببینید مشکل همان هست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 الان جوملامو عوض کنم مطالب سایتم حذف می شه؟ یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما جوملا تون رو عوض نکنید یک پوشه دیگه بسازید و جوملای خام نصب نشده ای رو در اونجا نصب کنید و روی ان تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 تو سی پنل بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما بله تو سی پنل یک پوشه بسازید و جوملا تون رو در انجا اکسترکت کنید یعنی اینجوری بهش دسترسی بشه پیدا کرد yourdomain.com/folder نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidheydari 0 ارسال شده در دی 92 انجام دادم اجرا شد. به نظرتون مشکلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما مشکل از جوملا تون هست شاید تداخل داشته باشد یکی یکی افزونه ها رو غیر فعال کنید و تست کنید قالب رو هم عوض کنید و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر