karbar 3 ارسال شده در دی 92 همانطور که در عکس زیر می بیینید کامنت در یک صفحه که بصورت «مجموع بلاگ» تنظیم شده، کامنت هم زیر مطلب دیده می شه در حالیکه این حالت مناسبی نیست کومنتوی سایت ما فارسی هست و تنظیماتش بصورت زیر هست و همچنین در صورت امکان برای حل این مشکل راهنمایی بفرمایید. با تشکر قبلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در دی 92 با راهنمایی یکی از دوستان بنام آقای گنجی جواب رو پیدا کردم تنظیمات در کامپوننت انگلیسی: Komento -> Integrations -> Select Component -> Layout -> Frontpage -> Show comment preview to turn this feature off Show comment preview رو غیرفعال کنید تنظیمات در کامپوننت فارسی: در قست «یکپارچه سازی ها» فقط یک آیکن «مقالات جوملا» داشت که روی اون کلیک نکرده بودم الان رفتم دیدم کلی تنظیمات اونجا هست که من ندیده بودم بنابر این ترجمه آدرسی فوق در کامپوننت فارسی شده به اینصورت میشه «یکپارچه سازی ها» -> «مقالات جوملا» -> «طرح بندی» Frontpage -> Show comment preview نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر