Samira222 1 ارسال شده در آذر 92 سلام من تو قالب Design canvas میخوام اولا هدر بیاد وسط صفحه و هم اینکه بتونم فونت مثلا نستعلیق رو داشته باشم ، باید چی کار کنم !؟ تو این قالب اصلا پوشه فونت وجود نداره که من بخوام فونت هام رو توش اپلود کنم و همینطور نمیدونم باید کجا فراخوانی کنم !! ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آذر 92 سلام لطفا دمو انلاین بزارید تا دوستان کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در آذر 92 سلام لطفا دمو انلاین بزارید تا دوستان کمک کنند pouyabeton.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 سلام منظورت از هدر همون نوشته هدر ه که میخوای بیاریش وسط؟ برای فونت به لینک زیر برو اگه مشکلت حل نشد بگو برات توضیح بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 برا وسط چین کردن متن هدر هم به پوشه css سایت برو و فایل template rtl رو باز کن در خط 27 این فایل text-align:right رو به text-align:center تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در دی 92 سلام منظورت از هدر همون نوشته هدر ه که میخوای بیاریش وسط؟ برای فونت به لینک زیر برو اگه مشکلت حل نشد بگو برات توضیح بدم. لینک نزاشتین !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 لینک نزاشتین !! شرمنده اینم لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر