karbala313 0 ارسال شده در آذر 92 سلام به دوستان عزیز،من جوملا را در فولدر ریختم و از طریق مرورگر گوگل کرم وارد لوکال هاست شدمحالا زمان نصب جوملا در مرحله دوم که انتخاب زبان هست وقتی زبان رو انتخاب میکنم (چه فارسی چه انگلیسی) و دکمه ادامه رو میزنم فقط یک دایره میاد که همش میچرخه و هیچ حرکت خاصی صورت نمیگیره!لطفا اگر کسی میدونه باید چه کنم کمکم کنه،البته روی صفحه لوکال هاست این پیغام هم اومده:Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\xampp\htdocs\APA\libraries\joomla\filter\input. php on line 652Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\xampp\htdocs\APA\libraries\joomla\filter\input. php on line 654ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید از جوملای کدام تیم استفاده میکنید و نسخه php تون چند میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbala313 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید از جوملای کدام تیم استفاده میکنید و نسخه php تون چند میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام نمیدونم شما راهنمایی میکنید که از چه راهی استفاده کنم چون بنده مبتدی هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام منظورم این بود که از جوملای فارسی شده تیم جومینــــــا استفاده میکنید یا سایر تیم ها برای یافتن نسخه php هم کافیست از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید تو همون تب اطلاعات سیستم مشخصه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر