computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوباره به همه دوستان خود خود خودم : آقا من الان داشتم با سایتم کار می کردم که یکدفعه یک پیغام اومد و رفت و متاسفانه دقت نکردم به متنش چون دوباره صفحه رو refresh کردم بعد که صفحه جدید شد دیدم صفحه Plesk Control Panel اومد . خیلی جالبه . چیکار کنم . سایتم کو ؟ چه اتفاقی افتاده . این مشکل ماله سرویس دهنده هاست منه یا سایت ؟ چیکار کنم حالا ؟ خدای من منتظر راهنمایی هاتون هستم . فکر کنم باید با سرورم تماس بگیرم چون اصلا با FTP هم داخل نمی شم . درست می گم ؟ پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دقیقاً همونی هست که خودتون فرمودید ... مشکل از سرور شماست احتمالاً دارند تغییراتی اعمال می کنند. {در موارد این چنینی مودیر سرور به ماربراش از طریق ایمیل اطلاع رسانی میکنه} منتظر باشید درست خواد شد .! نشد صبح بهشون زنگ بزنید.! { البته الانم صبح شده ولی منظور من 7-8 هست } یا همین الان بهشون یه ایمیل بزنید .! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر