janaga 2 ارسال شده در آذر 92 سلام من این کامپوننت رو رو جوملام نصب کردم. ولی نمی دونم چطور باید انجمن رو در سایتم به نمایش دربیارم. دوستان اگه راهنمای استفاده این جامعه ساز رو دارن لینکش رو بزارن. یا همینجا راهنماییم کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 سلام من این کامپوننت رو رو جوملام نصب کردم. ولی نمی دونم چطور باید انجمن رو در سایتم به نمایش دربیارم. دوستان اگه راهنمای استفاده این جامعه ساز رو دارن لینکش رو بزارن. یا همینجا راهنماییم کنن. دوست عزیز این کامپوننت انجمن نداره باید انجمن ساز نصب بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در آذر 92 دوست عزیز این کامپوننت انجمن نداره باید انجمن ساز نصب بشه پس استفاده این کامپوننت چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 پس استفاده این کامپوننت چیه؟ از این کامپوننت جهت ساخت پروفایل حرفه ای و هم چنین ساخت فرم حرف های ثبت نام در کنار این امکانات اگه انجمن ساز هم نثب کنی می تونی از پیام خصوصی و چت بین اعضای سایتت استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در آذر 92 از این کامپوننت جهت ساخت پروفایل حرفه ای و هم چنین ساخت فرم حرف های ثبت نام در کنار این امکانات اگه انجمن ساز هم نثب کنی می تونی از پیام خصوصی و چت بین اعضای سایتت استفاده کنی چطور میکنم از امکانات این کامپوننت استفاده کنم؟ فایل راهنما داره؟ یا یه لینکی که توش راهنمایی کرده باشه؟ اگه انجمن ساز نصب کنم این کامپوننت به کارم میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 چطور میکنم از امکانات این کامپوننت استفاده کنم؟ فایل راهنما داره؟ یا یه لینکی که توش راهنمایی کرده باشه؟ اگه انجمن ساز نصب کنم این کامپوننت به کارم میاد؟ دوست عزیز همراه افزونه یه فایل راهنما وجود داره ! جهت استفاده از این کامپوننت هم به نیاز خودت بستگی داره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر