vahid2star 2 ارسال شده در دی 92 با سلام ایا راهی هست تا لینک های کامپوننت جی دانلود رو بهینه کنیم مثلا ادرس یکی از صفحات دانلود من اینطوریه http://www.example.ir/component/jdownloads/viewdownload /30/605.html?Itemid= میخوام لینک های جی دانلود هم مثل لینک های مطالب سایتم بشه مثل این www.example.ir/عمومی/1285-فایل-اماده-برای-نوشتن-پروژه-و-مقاله-بسیار-حرفه-ای-وکار-امد.html نام مستعار رو هم میزارم ولی لینک ها هیچ تغییری نمیکنه ایا کار خاصی باید انجام بدم؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- لطفا اگر کسی چیزی بلده بگه چون الان هزار تا فایل اپلود شده توسایت دارم ولی ورودی گوگل خیلی کمی داریم ----------------------------------------------------------------------------------------------- سلام بنده در این زمینه تحقیقی کردم که متوجه شده تولید لینک ها مربوط به فایل روتر کامپوننت هست و یه سایت هم پیدا کردم که این مورد رو توضیح داده لطفا بررسی کنید http://docs.joomla.org/Supporting_SEF_URLs_in_your_component نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چه چیزی رو برسی کنیم دوست عزیز؟ لینکی که دادید نحوه سف کردن کامپوننت هست که از ابتدا در حال نوشتن هستید. نه این که با تنظیماتی یک کامپوننت رو سف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چه چیزی رو برسی کنیم دوست عزیز؟ لینکی که دادید نحوه سف کردن کامپوننت هست که از ابتدا در حال نوشتن هستید. نه این که با تنظیماتی یک کامپوننت رو سف کنید ببخشید پس برای بهینه کردن لینک های جی دانلود چه کارکنم؟ یعنی راهی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اول یک نکته ای رو بگم. لگر برای گوگل این کار رو م خواهید بکنید بگم که خود سایت اصلی jdownloads هیچ گاه کامپوننت خودشو سف نکرده و پیج رنک ان 7 هست برای سف کردن به نظرم joomsef و sh404sef هم این کار رو می کردند. جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر